GEVELBEKLEDING BIJ PKX GEVEL EN PLAAT

​​ONDERHOUDSARM EN LANGE KWALITEITSGARANTIE

Gevelbekleding voor particulier en bedrijf

Exterieur

PKX gevel en plaat levert onderhoudsarme gevelbekleding  (zonder montage)  van verschillende merken.

De gevelbekleding die PKX levert is onderhoudsarm. Daarnaast zijn veel merken uv-bestendig en worden geleverd met een zeer lange kwaliteitsgarantie.​​​​​​
Bovendien bieden we de gevelbekleding tegen concurrerende prijzen aan.

Onderhoudsarme gevelbekleding is een uitstekende keuze als u de verfkwast liever in de kast laat. Ook voordelige B-keus platen, reststroken en aflopende voorraad partijen worden op onze website aangeboden.
Volkern Trespa® en Massief NT leveren we in diverse kleuren ook als losse strook of halve plaat. Dat geldt ook voor de HPL platen "eigen merk" en UniCompact.
U hoeft dus nooit méér te kopen dan nodig is. En met onze automatische wandzaag is op maat zagen op door u aangeleverde maatvoering mogelijk.

PKX levert diverse, met elkaar concurrerende, A-merken. Zo kiest u altijd hetgeen wat u het meest aanspreekt, maar altijd met de beste kwaliteit.
En als beter alternatief voor Canexel leveren wij de bijna 100% gelijke Texwood panelen.In HPL gevelplaat zijn we leverancier van Volkern Trespa®, Massief NT (Plastica) en UniCompact.
Of u nou kiest voor hout of kunststof gevelbekleding, een uni-kleur of houtlook. PKX levert het materiaal dat bij uw idee past.


De juiste gevelbekleding kiezen

De keuze voor gevelbekleding kan lastig zijn. Het moet mooi zijn en u wilt niet teveel betalen. Vergeet dan ook niet een product te kiezen waarbij onderhoud tot een minimum beperkt wordt.
Houten gevelbekleding die u zelf schildert is als eerste gedachte vaak de voordeligste optie.

Stel, u rekent over een periode van 10 jaar. De aanschaf van duurdere kunststof gevelbekleding komt dan veel voordeliger uit.
Die hoeft u namelijk niet elke 4 jaar te schilderen. Dat scheelt u dus veel vrije tijd, schilder-en verfkosten. En als u het laat schilderen heeft u vaak al na 1 schilderbeurt uw investering terugverdiend.

Reken als uw budget het toelaat op de lange termijn en kies voor onderhoudsarme gevelbekleding.
Het scheelt in de kosten, ook al lijkt dat in eerste instantie niet.En Interieur
Tevens bieden we in een zeer ruime kleurkeuze Volle Kern platen, decorspaanplaten en werkbladen/aanrechtbladen aan om het interieur te verfraaien.
In de dunne HPL plaat (1,0 - 0,7 en 0,8 mm) zijn Formica® Fundermax, Kaindl en Duropal/Pfleiderer enkele merken die we standaard leveren.
 
PKX gevel en plaat is de schakel tussen fabrikant en eindgebruiker.
Door intensief contact met onze leveranciers kunnen we snel leveren. Daarom is het laatste nieuws het eerst bij u.
Levertijden en prijzen op aanvraag of bekijk de betreffende productpagina. De meest gevraagde producten zijn op voorraad of in ieder geval snel leverbaar.

Bekijk onze website en informeer. En als u vragen heeft kunt u contact opnemen of langskomen in Dongen.

 

Naar:

Of direct naar:

> terug naar boven

Aankomende zomervakantie  sluiting !

We zijn op vakantie van maandag 12 augustus tot en met maandag 2 september.
Dus heeft u nog een klus voor de boeg: bestel op tijd.
Afhalen kan tot  zaterdag 10 augustus 13:00 uur.