GEVELBEKLEDING BIJ PKX GEVEL EN PLAAT

​​ONDERHOUDSARM EN LANGE KWALITEITSGARANTIE

Gevelbekleding voor particulier en bedrijf

Exterieur

PKX gevel en plaat levert onderhoudsarme gevelbekleding van verschillende merken.

De gevelbekleding die PKX levert is onderhoudsarm. Daarnaast zijn veel merken uv-bestendig en worden geleverd met een zeer lange kwaliteitsgarantie.​​​​​​
Bovendien bieden we de gevelbekleding tegen concurrerende prijzen aan.

Onderhoudsarme gevelbekleding is een uitstekende keuze als u de verfkwast liever in de kast laat. Ook voordelige B-keus platen, reststroken en aflopende voorraad partijen worden op onze website aangeboden.
Trespa® en Massief NT leveren we in diverse kleuren ook in losse stroken.
Kortom, u hoeft dus niet altijd veel meer te kopen dan nodig is.

PKX levert diverse, met elkaar concurrerende, A-merken. Zo kunt u kiezen voor de kunststof rabatdelen van  Keralit® en  VinyPlus® . Ook de “af fabriek” gecoate houten gevelplanken van  Cape Cod® zijn beschikbaar.
En als beter alternatief voor Canexel leveren wij de bijna 100% gelijke Texwood panelen.Van Trespa® en Massief NT (Plastica) zijn we leverancier van Volle Kern HPL plaat.

Of u nou kiest voor hout of kunststof gevelbekleding, een uni-kleur of houtlook. PKX levert het materiaal dat bij uw idee past.


De juiste gevelbekleding kiezen

De keuze voor gevelbekleding kan lastig zijn. Het moet mooi zijn en u wilt niet teveel betalen. Vergeet dan ook niet een product te kiezen waarbij onderhoud tot een minimum beperkt wordt.
Houten gevelbekleding die u zelf schildert is als eerste gedachte vaak de voordeligste optie.

Stel, u rekent over een periode van 10 jaar. De aanschaf van duurdere kunststof gevelbekleding of het “af fabriek” gecoate houten gevelpaneel komt dan veel voordeliger uit.

Die hoeft u namelijk niet elke 4 jaar te schilderen. Dat scheelt u dus veel vrije tijd, schilder-en verfkosten. En als u het laat schilderen heeft u vaak al na 1 schilderbeurt uw investering terugverdiend.

Reken, als uw budget het toelaat, op de lange termijn. Focus bij de keuze voor onderhoudsarme gevelbekleding. Op lange termijn plannen scheelt in de kosten ook al ogen deze bij aanschaf hoger.

 

En Interieur
Tevens bieden we in een zeer ruime kleurkeuze Volle Kern platen, decorspaanplaten en werkbladen/aanrechtbladen aan om het interieur te verfraaien.
In de dunne HPL plaat (1,0 - 0,7 en 0,8 mm) zijn Formica® Fundermax, Kaindl en Duropal/Pfleiderer enkele merken die we standaard leveren.
 
PKX gevel en plaat is de schakel tussen fabrikant en eindgebruiker.
Door intensief contact met onze leveranciers kunnen we snel leveren. Daarom is het laatste nieuws het eerst bij u.
Levertijden en prijzen op aanvraag of bekijk de betreffende productpagina. De meest gevraagde producten zijn op voorraad of in ieder geval snel leverbaar.

Bekijk onze website en informeer. En als u vragen heeft kunt u contact opnemen of langskomen in Dongen.

 

Naar:

Of direct naar:

> terug naar boven